Главна навигацияНавигация по категорииОсновно съдържание

Веган шоколадови топчета с кокос

dm България

22.11.2023 г.

Веган шоколадови топчета с кокос

Готово за 40 мин.

Съставки

за 10 Порции (30 топчета)

Съставки за шоколадови топчета, покрити с кокос - веган и без глутен

  • 2 чаши кокосови стърготини dmBio

  • 1 шепа бадеми dmBio

  • 200 г dmBio фурми

  • 1 с.л. dmBio кленов сироп

  • 5 с.л. dmBio кокосово масло

  • 2 с.л. dmBio какао на прах

  • 1 щипка смляна бурбонска ванилия dmBio

  • 1 ч.л. портокалова кора

Подготовка

Приготвяне

  1. Стъпка

    Разбъркайте 1,5 чаши кокосови стърготини с бадемите и фурмите в кухненски робот до лепкава паста.

  2. Стъпка

    Добавете кленовия сироп, кокосовото масло, какаото на прах, ванилията и портокаловата кора. Пасирайте отново, докато всички съставки се смесят.

  3. Стъпка

    Изстискайте добре сместа в дланите на ръцете си и оформете малки топчета. Объркайте за кратко в останалите кокосови стърготини и се насладете веднага. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника.

Край на списъка