Веган шоколадови топчета с кокос
dm България
22.11.2023 г.
Готово за 40 мин.
Съставки
за 10 Порции (30 топчета)
Съставки за шоколадови топчета, покрити с кокос - веган и без глутен
2 чаши кокосови стърготини dmBio
1 шепа бадеми dmBio
200 г dmBio фурми
1 с.л. dmBio кленов сироп
5 с.л. dmBio кокосово масло
2 с.л. dmBio какао на прах
1 щипка смляна бурбонска ванилия dmBio
1 ч.л. портокалова кора
Подготовка
Приготвяне
Стъпка
Разбъркайте 1,5 чаши кокосови стърготини с бадемите и фурмите в кухненски робот до лепкава паста.
Стъпка
Добавете кленовия сироп, кокосовото масло, какаото на прах, ванилията и портокаловата кора. Пасирайте отново, докато всички съставки се смесят.
Стъпка
Изстискайте добре сместа в дланите на ръцете си и оформете малки топчета. Объркайте за кратко в останалите кокосови стърготини и се насладете веднага. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника.
Край на списъка


