Главна навигацияНавигация по категорииОсновно съдържание

Сладка рецепта: шоколадови бонбони с бадеми

Сладка рецепта: шоколадови бонбони с бадеми

Дали като вкусен подарък, веган био десерт или просто за моментите на щастие: тези шоколадови бонбони с бадеми галят небцето не само на веганите. Всичко, което Ви е необходимо, за да си ги приготвите сами, е малко време, качествени съставки и тази рецепта. 

Съставки за 15 - 20 бонбона 

  • 15 био фурми 
  • 100 g био бадеми      
  • 2 с. л. био кокосово масло            
  • 100 g био кокосов чипс   
  • 4 с. л. био какао 
  • 1 ч. л. канела 
  1. Кокосово масло, 300 ml

    dmBio

    Кокосово масло, 300 ml

  2. Бадемово мляко, 1 L

    dmBio

    Бадемово мляко, 1 L

  3. Кашу, 150 gr

    dmBio

    Кашу, 150 gr

  4. Фурми без костилка, 200 gr

    dmBio

    Фурми без костилка, 200 gr

  5. Какао, леко обезмаслено, 125 gr

    dmBio

    Какао, леко обезмаслено, 125 gr

Край на списъка

Алтернативи на какаото 

  • Кокосови стърготини 
  • Бадемови стърготини 

Приготвяне 

  1. Разбийте с миксер всички съставки, с изключение на какаото, за около 1 минута. 
  2. Оставете сместа да престои в хладилника за около 10 минути. 
  3. Оформете 15 – 20 малки, кръгли бонбона и ги оваляйте хубаво в какаото (или кокосовите/бадемовите стърготини). 

Време за приготвяне: около 20 минути 

Подходящи продуктови категории