Цитат

Martin Engelmann

„Да следваш високи цели - иска се голяма доза идеализъм. Трябват и много кураж и реализъм, за да сравняваш честно действителните състояния с идеалите.” 

  

Мартин Енгелман, Председател на управителния съвет на dm  

Тук съм Човек, тук пазарувам!

С това обещание dm поставя човека на първо място, без значение дали е клиент или служител. Важното за нас е да се подчертае индивидуалността на всеки един от нас. Големият избор от продукти с най-високо качество, компетентното и любезно консултиране от страна на служителите потвърждават философията на dm.

Нашите служители са приветливи и ще консултират всички клиенти с най-голямо удоволствие. Имаме голям избор от международни марки в областите: красота, козметика, парфюмерия, грижа за тялото, здравословно хранене, домакински стоки, фотография, бебешки и детски стоки, грижа за домашните любимци. В допълнение към тях при нас можете да намерите и любимите си български марки. Магазините ни се славят с приятна атмосфера, чистота и модерен дизайн. Всички те са разположени на централни и лесно достъпни места. В dm можете да намерите богат асортимент от ценово изгодни артикули. Ние предлагаме собствените си марки във всички категории. Те са се доказали в годините и са многократно отличавани с международни награди. С тях получавате европейско качество на много добра цена. Наред с това предлагаме и различни привилегии за клиентите ни с цел да направим пазаруването още по-приятно: гаранция за връщане или замяна на закупен в dm продукт, банково разплащане, опаковане на подаръци и други.

Ние искаме да помогнем на всички наши служители да опознаят обхвата и структурата на нашето предприятие. Искаме да им дадем възможността да се учат един от друг, да създадем предпоставки да опознават себе си и да имат желание за развитие.

Ние се стараем съвместната работа с нашите партньори да е дълготрайна, надеждна и честна, за да бъде ясно, че сме партньор, с който поставените цели могат да бъдат осъществени.