Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Заповядайте на Бебемания 2018 от 19.10. до 21.10.2018 в Интер Експо Център, Зала 6, щанд 6 / С1

За дванадесета поредна година Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ) организира изложение Бебемания, на което участват фирми-национални дистрибутори на водещи европейски и световни марки и български производители, доказали се в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите. В Зала 6, щанд 6 / С1 ще откриете щанда на dm България с голямо разнообразие на продукти на dm марките babylove, dmBio и alverde, много изненади и подаръци, балони за децата, кът за повиване на бебета и фотокът за най-малките ни гости.


 

dm марката babylove предлага богато разнообразие от бебешки био пюрета. На всяко бурканче са обозначени възрастта на бебето, за която е подходящ всеки един вкус. Пюретата са със съставки от контролирано биологично производство и се произвеждат при строг контрол на вредните вещества. Те са фино пюрирани, без добавка на захар, мляко, млечни продукти, аромати и не съдържат глутен.


 

dm марката babylove удовлетворява всички потребности на най-малките ни приятели. Внимателно проверяваните съставки гарантират високо качество. Всички продукти на babylove отговарят на най-високите стандарти за безопасност. С марката babylove може да намерите още адаптирани млека, био пюрета, био млечни каши, био сокове и вода за бебета. dm марката babylove предлага и богат избор от бебешки принадлежности: шишета, залъгалки, купички, лъжички за хранене и други, както и пелени, подложки за повиване и мокри кърпички.

Зад името alverde Naturkosmetik стои чиста натурална козметика, която не съдържа синтетични ароматни вещества, оцветители и консерванти. Чрез използването на висококачествени природни съставки, минерални пигменти и естествени цветове е постигната оптимална поносимост към кожата. Заради произхода си натуралната козметика е особено подходяща за чувствителната бебешка кожа, тъй като предизвиква сравнително по-малко алергии и кожни раздразнения.

Съставките в бебешката храна dmBio произлизат от биодинамично земеделие. Произведените по този начин съставки отговарят на най-високото био качество.