Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

dm на гости в Пловдив и Бургас


 

Mood for Food, Street Festival, Храна за всички сетива 

dm взе участие в едно от най-дългоочакваните кулинарни събития на годината - Мood for Food! в Пловдив. За първи път от 14.09. до 16.09.2018  се проведе стрийт фестивал под мотото „Храна за всички сетива“. Освен всевъзможни вкусотии посетителите имаха възможност да вземат участие в различни уоркшопи и дегустации, а в по-късните часове на деня приятната атмосфера беше подсилена с музика на живо.


 

За любителите на здравословната храна имаше организирана игра на вендинг машината на dm, в която всеки посетител имаше възможност да спечели продукт на марката dmBio. На 15.09. кулинарният блогър Лора Аспарухова от Fit Sweets by Lori изнесе интересна лекция на тема „Времето е наше“. Посланието и идеята на лекцията й е да докажем на практика, че липсата на време не е причина да се лишим от качествена, здравословна и вкусна закуска. Тя демонстрира на практика как лесно и бързо може да се приготви закуска с био продуктите на dmBio. 

Изложение Бебе Зона, гр. Бургас 

От 15.09. до 16.09.2018 за първи път се проведе изложението Бебе Зона в Експо център „Флора“, гр. Бургас. Целта на изложението е да се превърне в ежегодно събитие, в което производители, дистрибутори и търговци на продукти и услуги за бебето и детето да достигнат до родителите.

На щанда на dm посетителите се запознаха с продуктите на dm марката babylove, като ги зарадвахме с подаръци, талони за отстъпки и мостри за родителите, а най-малките с балонче.


 

В рамките на „Училището за бременни“ посетителите научиха за добрите страни и правилната употреба на бебешки храни от нашите собствени марки dmBio + babylovе. Лектор на презентацията беше Анелия Георгиева.