Сподели и разпечатай

color #000000

dm България става на 10 години!

dm България празнува юбилей! На 29 януари 2019 отбелязваме 10 години от отварянето на първия dm магазин в гр. Видин. Сигурно се питате какво означава това за нас? В dm магазините всеки ден се срещаме с най-различни хора, с много разнообразни потребности - малки и големи, любители на био разнообразието, на животните, на вълнуващите пътешествия и приключения, творчески умове, ценители на красивия грим, романтици, феи на домашния уют и чистотата. Именно тези разнообразни срещи правят dm, това, което е.

Поглеждайки назад към изминалите десет години, виждаме постижения и успехи, за които Вие бяхте нашето вдъхновение. Вдъхвахте ни смелост за иновативни нововъведения и ни помагахте да се усъвършенстваме.

За това искаме да изкажем сърдечни благодарности! БЛАГОДАРИМ ВИ за Вашата подкрепа, Вашата индивидуалност, Вашата лоялност и приноса Ви, под формата на съвети, въпроси и разбира се, критика. Благодарим на всички клиенти, служители и партньори за доверието и за възможността да споделим с Вас нашия празник!
Екипът на dm България

Към днешна дата на територията на страната компанията има 76 работещи магазина в 25 града. dm България осигурява работни места на над 650 служители, разпределени в Централата на компанията в гр. София, логистичния център в Гара Елин Пелин и магазините.

dm България отчете рекорден оборот от над 132 милиона лева за финансовата година 01.10.2017–30.09.2018 г., което е ръст от 19% спрямо предходния отчетен период. За последната година бяха направени и инвестиции в размер на 4.5 милиона лева за разширяване и обновяване на магазини и обучение на служители.

В този емоционален за нас момент, бихме искали да ви напомним за някои от инициативите и акциите, които dm осъществи през изминалите години, както и как се разви компанията да последното десетилетие. Всичко това нямаше да бъде реализирано без на Вашата подкрепа!

През изминалата финансова 2017/18 година dm България реализира успешно социалните инициативи „Веселите зъбки“ и „Слънчевите деца“. Те обхванаха над 70 000 деца в цялата страна, които научиха как да имат блестящи усмивки и да се грижат по-добре за кожата си през лятото. За втора година dm България подкрепи фондация „Живот със синдром на Даун“ като дари 10.000 лв в рамките на „Слънчеви деца 2018“ за Проекта „Адаптирано плуване за 2019 г“, в който ще участват 30 деца със синдрома от Варна, София, Стара Загора, Габрово, Гълъбово и Дупница.

През месец април 2018 г. стартира съвместната кампания на dm България и Garnier „Капачки за усмивки“ за събиране и рециклиране на пластмасови капачки. За тази цел във всички магазини на dm бяха поставени специални кутии за капачки. Всички средства, набрани от рециклирането, ще бъдат дарени на "Специализирана болница за активно лечение по детски болести - проф. д-р Иван Митев" ЕАД – София и ще бъдат използвани за закупуване на специализирана медицинска апаратура.