Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

dm България открива своя 74-и магазин с изненади и подаръци

Пловдив, 11.10.2018 г. На 11.10.2018 г. dm България откри своя 74-и магазин в страната и девети в град Пловдив. Новият магазин на най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас се намира на бул. България № 115 А. Той ще посрещне посетителите си с атрактивни предложения за първите клиенти и отстъпка от 15 % на цялата покупка в срок от 11.10. до 13.10.2018, музика, балони и колело на късмета с много подаръци . 


 

Специализиран магазин за дрогерийни стоки 

С откриването на новия филиал, dm България вече ще има девет магазина в гр.Пловдив и клиентите ни ще могат още по-удобно да пазаруват дрогерийни стоки. „Дрогерийни“ са продукти за лична хигиена, козметика, за бебето, за домашните любимци, за почистване на дома, за здравословен начин на живот като био храни, натурална козметика, хранителни добавки и други.

Специализираните магазини на dm присъстват от 9 години в България и хората ги предпочитат за пазаруване на дрогерийни стоки. Първата причина за това е  разнообразието от над 14 000 стоки, като в това число влизат и близо 600 био и натурални продукти, които са актуалния сегмент за компанията. Част от портфолиото са и собствените марки на dm като Balea, Denkmit, alverde и други, които са достъпни единствено в магазините на dm и предлагат отлично съотношение качество-цена. На второ място е удобството и удоволствието за хората да пазаруват бързо в светли и просторни магазини с приятна атмосфера. Трето, клиентът може да получи компетентна консултация от обучен дрогерист.

Био храни и натурална козметика 

В най-новия магазин на dm България хората ще могат да открият и разнообразие от 270 продукта био храни, над 220 продукта сертифицирана натурална козметика и над 100 био бебешки пюрета. Те са както от собствените марки на компанията dmBio, babylove и alverde, така и от най-реномираните европейски производители. Развитието на тези линии е в отговор на все по-голямото търсене от страна на клиентите, които искат да живеят по-здравословно и търсят храни и натурална козметика с доказан биологичен произход.

Подаръци за първите клиенти 

В деня на откриването dm България ще подари на всеки клиент пазарувал за повече от 20 лева чанта за пазаруване за многократна употреба. Това е част от ангажимента на компанията за опазване на околната среда чрез намаляване на използването на торбички за еднократна употреба.

За dm drogeriemarkt и dm България 

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 74 магазина в 24 града в страната, а служителите на компанията са близо 800. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 23 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.