Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Какво прави dm марката Balea толкова специална?

 

С марката Balea, както и с всички останали собствени марки, dm иска да ти предложи атрактивни и качествени продукти на изгодна цена. Основна роля при това играят постоянното подобряване на качеството, производството според последните технически стандарти и съвременният дизайн на опаковките.

За продуктите с марката Balea се грижат колегите от dm централата в Карлсруе. В съвместна работа с нашите партньори продуктите се произвеждат на най-различни места в Германия и Европа.

Заради голямата си популярност и търсене dm произвежда Balea продуктите в огромни количества като това намалява значително цената им. Допълнително не се влагат средства в скъпи рекламни кампании. Така крайният продукт, който достига до клиентите, е висококачествен и изгоден едновременно.
 

 

Суровините за всички Balea продукти идват от доставчици, които отговарят на международни стандарти, включително грижата за хората и за околната среда. dm си партнира с местни производители и доставчици, за да контролира по-добре произхода на съставките в продуктите Balea. На опаковките на повечето продукти може да се види печат, който показва от кой район идват съставките на продукта.