Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Подари отстъпка с коледната онлайн игра на dm

Наближава Коледа и вече всички мислим за подаръци. С коледната онлайн игра на dm може да изненадате своите приятели и роднини с безбройни отстъпки и подаръци, които те сами ще изберата. Онлайн играта е с период на провеждане от 12:00 часа на 15.11.2018 г. г. до 23:59 ч. на 15.12.2018 г. и се провежда на специално създадена за целта онлайн-платформа - https://www.dm-xmas2018.bg/.


 

След регистрирането на страницата ще бъде автоматично генериран уникален линк, който ще се появи на екрана на участника. Този линк ще може да бъде споделен от участника на негови приятели и познати чрез социалните мрежи (например Facebook, Messenger, Viber, Mail). Всеки участник самостоятелно избира къде да сподели генерирания линк, като се допуска той да бъде споделен и в повече от една социална мрежа.

Всеки участник може да спечели на случаен принцип една от следните награди:

 

  • Еднократен талон за отстъпка, който може да бъде за конкретна група продукти или за всички продукти от конкретна марка, предлагани в магазините на дм България – по избор на Организатора. Спечелилият участник ще може да принтира или запамети талона на мобилното си устройство, веднага след генерирането му. Талонът за отстъпка следва да бъде разпечатен на хартия /свален на мобилно устройство и може да се използва във всеки един магазин на дм България на територията на България чрез представянето му на каса на служителя в магазина. Всеки талон за отстъпка ще бъде валиден за срока, посочен върху него, и ще може да бъде използван еднократно в рамките на този срок и при условията на самия талон.

 

  • Предметна награда, селектирана изключително по свободен избор и преценка на Организатора измежду продуктите от асортимента му или специално избрани за играта рекламни материали. При спечелване на предметна награда системата ще генерира полета, в които спечелилият участник следва да посочи две имена и дата на раждане, както и магазин на дм България, в който желае да получи наградата си. Предметните награди трябва да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 31.12.2018.

Изтегляне

Правила на коледна онлайн игра 2018

PDF, 214KB