Предизвикайте WOW ефект
със спиралата SCANDALEYES Wow Wings на RIMMEL LONDON
за невероятни мигли с изключителен обем и извивка
 

Готови ли сте за мигли с мигновен поразителен ефект?
Благодарение на спиралите за обем от серията SCANDALEYES Wow Wings миглите получават грандиозeн обем и извивка. Насладете се на прелъстителен поглед, без да посещавате салона за изкуствени мигли, да нанасяте тежка очна линия или да извършвате неудобни и сложни манипулации. Просто предизвикайте WOW ефект.
 


 

Благодарение на спиралите SCANDALEYES Wow Wings прибавяте до 11 пъти повече обем* на миглите си, защото, когато става въпрос за този така важен елемент от грима – колкото повече, толкова по-добре! И още нещо – всяка отделна мигла, включително и труднодостъпните, които се намират във външните ъгъли на окото, е удължена и повдигната, за да придадете драматичния ефект на «широко отворени очи». Този смел резултат се постига без усилие заради уникалната гъвкава четчица на RIMMEL LONDON и патентованата формула за обем, която същевременно е лека и съдържа иновативен полимерен комплекс за бързо изграждане на изключителен обем. Освен това, кремообразната текстура на спиралата е дълготрайна, устойчива на размазване, не слепва миглите и не се рони, за да да имате самочувствието, което заслужавате!
Със спиралата SCANDALEYES Wow Wings и гениалната й гъвкава четчица слагате край на неудобните пози при нанасянето на спиралата, а процесът e лесен, бърз и контролиран. Опаковката на продукта е почти толкова привлекателна, колкото и вашите мигли! Закачливият флакон с холограмната декорация добавят допълнителен WOW ефект в съчетание с мотива на широко разперени криле, които са в унисон с обема и извивката на вашите мигли.
 


 

Придайте на миглите си моментален WOW ефект със спиралата SCANDALEYES Wow Wings.
Live the London look.
Можете да намерите всички спирали от серията SCANDALEYES на промоционални цени във всички магазини от веригата dm в периода от 24.01.2019 г. до 06.02.2019г.
 

* в сравнение с мигли без туш

 

Препоръчано от dm:

161 4

Спирала SCANDALEYES WOW Wings Extreme Black

Повече информация за продукта

Спирала SCANDALEYES WOW Wings Black

Повече информация за продукта

Спирала SCANDALEYES ReloadeD Black

Повече информация за продукта

Спирала SCANDALEYES Reloaded Extreme Black

Повече информация за продукта