НОВО: Nivea Нощни маски
 

Нощните маски са оръжието на NIVEA, с което да се възползваш по най-добрия начин от времето , което прекарваш в сън. Докато отпочива през нощта, тялото има време да презареди, събира нова енергия и позволява на кожните клетки да регенерират. Формулата на нощните маски на NIVEA се абсорбира от кожата през нощта, грижейки се за лицето ти с нежна и богата текстура. На сутринта, кожата е подхранена, отпочинала и мека. Тези маски имат двойно предимство - подпомагат процеса на регенерация докато спим и компенсират необходимостта от инвестиране на много време в грижи за лицето. Нанасяйки нощната маска на NIVEA можеш да изключиш напълно, потапяйки се в дълбок, разкрасителен сън.
 

Полезните свойства от нощната маска на NIVEA разкриват кожа на лицето, която изглежда и се чувства отпочинала на сутринта – поставяйки идеята за “красив сън“ на изцяло ново ниво. Включи най-подходящата маска за теб към вечерния си ритуал и стартирай деня с впечатляваща и подмладена кожа. Нощните маски на NIVEA се нанасят на кожата на лицето, врата и деколтето. 
 


 

Нощната маска NIVEA Q10 Power е с мощна формула обогатена с Q10 и креатин, която се разтапя в кожата и осигурява хидратация и грижа против бръчки през нощта. Коензим Q10 играе основна роля в производството на енергия в клетките и присъства естествено в тялото, но нивата му намаляват с възрастта. С основна съставка именно Q10, нощна маска NIVEA Q10 Power изглажда фините линии и бръчки и кожата става по-стегната и гладка. Коензим Q10 е и много мощен антиоксидант, който освобождава кожата от свободните радикали, които могат да я увредят. Стресът и вредните влияния на околната среда са сред основните фактори причиняващи стареене на кожата. Тази маска дава на кожата енергията, необходима за процесите на регенерация, особено ако се остави да действа през цялата нощ. Креатинът е другата ключова съставка на NIVEA Q10 Power. Той служи за резервоар на енергия в клетките, който ги подпомага когато имат нужда от допълнителна сила да се възобновят. Формулите, обогатени с креатин, стимулират и производството на колаген в кожата, правят я по-стегната и намаляват следите от стареене.
 

Няма по-добро начало на деня от това да се погледнеш в огледалото и да видиш как лицето ти изглежда по-младо и отпочинало. С хиалуронова киселина и сквален във формулата си, нощна маска NIVEA Hyaluron Cellular Filler е уникално средство за грижа против стареене. Хиалуроновата киселина има запълващ ефект и в комбинация с другите съставки в маската, тя намалява бръчките и изглажда кожата. Скваленът е познат като много интензивен хидратант. Той е съставка, която се произвежда в тялото и осигурява естествено овлажняване на кожата. Среща се също и в растения и именно екстрактът от растителен сквален е част от състава на нощна маска NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Формулата се разтапя в кожата и я прави копринено мека и хидратирана. На сутринта, кожата на лицето, деколтето и шията е по-стегната и здрава на вид. 
 

Ежедневието ни е изпълнено със скрити замърсители и стресови моменти, но на помощ идва нощната детоксикираща маска NIVEA Urban Skin Good Night Detoх. Тя действа през цялата нощ, за да поглези и регенерира кожата. Така докато спиш, маската прави чудеса - кожата има време да се възстанови и да приеме пълноценно всички полезни съставки и хидратация.
Формулата е обогатена с ценен екстракт от зелен чай, познат с антиоксидантното си действие и други полезни свойства за тялото и кожата и подпомага неутрализирането на замърсяващите фактори. 
Нощната маска NIVEA Urban Skin Good Night Detox Mask съдържа и хиалуронова киселина, която интензивно хидратира кожата и заздравява защитните и бариери. Provitamin B5, познат още като panthenol, е третият ключов елемент на маската. Той е член на силното семейство витамини B-complex, други “виновници“ за пълноценното обновяване на клетките. Тази качествена комбинация от съставки прави кожата видимо по-здрава и мека, а вие имате средство за детокс и възстановяване след всеки ден, пълен с приключения. 
 

Нощните маски NIVEA предлагат нов вечерен ритуал за кожата, комбиниращ ефекта на маска за лице и употребата на нощен крем. Използвайте 2-3 пъти седмично или винаги, когато кожата има нужда от допълнителна грижа. Изберете маска според личните ви предпочитания и нужди, върху кожата на лицето, шията и деколтето. Нанасяйте маската винаги на почистено лице, масажирайте за няколко минути, изчакайте да попие в кожата и сте готови за сън. Оставете маската да действа цяла нощ и се събудете с по-свежа и отпочинала кожа.
 

Новите нощни маски можете да намерите в dm магазините от декември 2018.
 

 

Препоръчано от dm:

161 4

Нощна маска NIVEA Hyaluron Cellular Filler

Повече информация за продукта

Нощна маска NIVEA Q10 Power

Повече информация за продукта

Нощна детоксикираща маска NIVEA Urban Skin Good Night Detoх

Повече информация за продукта