Лидерът в охлювната козметика „Камко” предлага нови и подобрени продукти

Лидерът в козметиката с удивително регенериращата слуз от охлюви у нас Victoria Beauty на фирма „Камко” разработи нови и подобри вече добре наложените си продукти с охлювен екстракт. С над четвърт век опит в производството, вноса и дистрибуцията на козметика и парфюмерия, „Камко” е и пионер в отглеждането на охлюви за целите на козметиката. През 2010 г. създава първата биоферма в България за хуманно отглеждане на охлюви. Щастливите охлюви в нея се хранят с биофуражи, а слузта се извлича ръчно, без вреда, което гарантира и изключителното ѝ качество – без никакви токсини и примеси.
 


 

Продуктите от серията охлювна козметика на „Камко” Victoria Beauty Snail Extract отдавна са завоювали своите верни клиенти и това стимулира компанията да подобрява качеството на своите марки и да разнообразява асортимента. Сега към безспорните качества на екстракта от охлюви е прибавено масло от роза, с което „Камко” претворява най-добрите традиции в българската козметика. Резултатът е новият крем Victoria Beauty Snail Extract + Rose Oil – дневен крем с детокс формула, без парабени.
Подобрена е и формулата на най-популярния крем от серията - Victoria Beauty Snail Extract със 100% чист екстракт, който вече е и в нова опаковка.
Срещу целия арсенал от продукти в ежедневната грижа за кожата от серията Victoria Beauty Snail Extract уморената, повехнала и раздразнена кожа просто няма шанс.
 

Гладка, подхранена и стегната кожа гарантира и новата серия Victoria Beauty Premium. Формулите са пречистени – без ГМО, парабени, силикони, петролни продукти, синтетични оцветители, а продуктите доказано по-здравословни. Кремовете са разработени за различни възрастови групи – при 35+ чистият охлювен екстракт е обогатен с анти-ейдж експерта Q10, a при 50+ с лифтинг експерта - Resistem™ - растителни стволови клетки.
 


За потребителите, които търсят висококачествените 100% български продукти, марката Victoria Beauty е гарант за това.
 

 

Препоръчано от dm:

161 4

VB Premium анти-ейдж крем за лице 35+

Повече информация за продукта

VB Snail Extract крем за лице с розово масло

Повече информация за продукта

VB Snail Extract измиващ гел за лице

Повече информация за продукта

VB Snail Extract eлексир с комбинация от масла

Повече информация за продукта

VB Premium лифтинг крем за лице 50+

Повече информация за продукта

VB Snail Extract крем за лице

Повече информация за продукта