Избери Venus за до 100% гладка кожа и до 0% раздразнение
 

През далечната 1901 година, Кинг Жилет изобретил първата безопасна самобръсначка, която напълно променила бръсненето за мъжете и това довело до създаването на нова компания, посветена на гладката кожа. 100 години по-късно тази компания въведе първата самобръсначка Gillette Venus, завинаги променяйки дамското бръснене.
Въпреки че Venus е наследила много от семейството на Gillette, това не е мъжка самобръсначка в розов цвят! Специално разработена за начина, по който се бръснат жените, Venus Original определя нашия стандарт за дамските самобръсначки. Тя следва женските извивки със заоблената, въртяща се глава. Набраздената дръжка с технология Soft Grip® се усеща естествено в дамската ръка. Защитава от порязвания, благодарение на предпазните възглавнички. Бръсненето е лесно с индивидуално регулируемите остриета. Всяка самобръсначка, която сме създали оттогава, е специално разработена за нуждите на дамското бръснене. Със страстта, която влагаме, за да разберем какво трябва да бъде включено в една дамска самобръсначка, не е изненада за никого, че ние сме марка №1 в света в дамското бръснене!
 

Venus Original
Вдъхновена от извивките на женското тяло, Venus съчетава най-доброто бръснене с гладък контрол, завинаги променяйки отношението на жените към бръсненето.
 

Venus Breeze
Понякога всичко, от което се нуждае една жена през деня са просто още няколко минути. Тук на помощ идва самобръсначката, която ти спестява време, благодарение на вградените ленти с гел за бръснене.
 


 

Venus Snap
За жените с активен начин на живот, самобръсначката Venus Snap с ножче Embrace е компактна и в лесно преносима кутийка, за да си готова за всичко, по всяко време, навсякъде.
 

Venus Swirl
Нашата най-иновативна самобръсначка досега, Venus Swirl е първата с технология FLEXIBALL™ и може да следва извивките за безупречна кожа.