Garnier Fructis Hair Food маски за коса 
 

Гладна коса? Ново решение за интензивно подхранена коса. Hair Food маски за коса с 98% съставки от естествен произход*.

Веган и 98% биоразградима формула, дерматологично тествана, с растителни масла, без силикони, без парабени и изкуствени оцветители.

Маска Banana Hair Food за суха коса. Интензивно обгрижена, косата Ви остава гладка и мека за по-дълго. Може да се използва като: 1. БАЛСАМ: нанесете върху мокра коса и след това изплакнете, за лесно разресване и подхранване на сухата коса. 2. МАСКА: нанесете върху мокра коса, оставете за 3 мин. и изплакнете, за интензивна грижа на сухата коса. 3. ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ: нанесете малко количество по дължината на косата, върху мокра или суха коса, за придаване на бласък и грижа на сухата коса. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно и внимателно.

Маска Papaya Hair Food за изтощена коса. Намалява цъфтящите краища и предпазва косата от изтощаване за по-дълъг период от време. Може да се използва като: 1. БАЛСАМ: нанесете върху мокра коса и след това изплакнете, за лесно разресване и подхранване на изтощената коса. 2. МАСКА: нанесете върху мокра коса, оставете за 3 мин. и изплакнете, за интензивна грижа на изтощената коса. 3. ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ: нанесете малко количество по дължината на косата, върху мокра или суха коса, за придаване на бласък и грижа на изтощената коса. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно и внимателно.

Маска Macadamia Hair Food за безжизнена, трудна за оформяне коса. Интензивно обгрижена, косата ви е лесна за оформяне. Може да се използва като: 1. БАЛСАМ: нанесете върху мокра коса и след това изплакнете, за лесно разресване и подхранване на безжизнена коса. 2. МАСКА: нанесете върху мокра коса, оставете за 3 мин. и изплакнете, за интензивна грижа на сухата коса. 3. ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ: нанесете малко количество по дължината на косата, върху мокра или суха коса, за придаване на бласък и грижа на безжизнена коса. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно и внимателно.

Маска Goji Hair Food за боядисана коса. Предпазва боядисаната коса и освежава цвета за по-дълго. Може да се използва като: 1. БАЛСАМ: нанесете върху мокра коса и след това изплакнете, за лесно разресване и подхранване на боядисана коса. 2. МАСКА: нанесете върху мокра коса, оставете за 3 мин. и изплакнете, за интензивна грижа на сухата коса. 3. ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ: нанесете малко количество по дължината на косата, върху мокра или суха коса, за придаване на блясък и грижа на боядисана коса. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно и внимателно.


 

 

Препоръчано от dm:

161 4

Маска Banana Hair Food за суха коса

Интензивно обгрижена, косата Ви остава гладка и мека за по-дълго. 

Повече информация за продукта

Маска Goji Hair Food за боядисана коса

Предпазва боядисаната коса и освежава цвета за по-дълго. 

Повече информация за продукта

Маска Macadamia Hair Food за безжизнена, трудна за оформяне коса

Интензивно обгрижена, косата ви е лесна за оформяне. 

Повече информация за продукта

Маска Papaya Hair Food за изтощена коса

Намалява цъфтящите краища и предпазва косата от изтощаване за по-дълъг период от време. 

Повече информация за продукта