Да дадем на нашата кожа енергията да се наслади на градските удоволствия!
 

Искаме да изживеем удоволствията на градския живот в максимална степен, но замърсяванията, стресът, недоспиването и стареенето лишават нашата кожа от здравето, сиянието и младостта й. Но вече не! Новата линия грижа за лице bioten DETOX е нашият съюзник за детоксикация, възстановяване и възвръщане блясъка на кожата.
 


 

Серията bioten DETOX е обогатена с уникалния иновативен комплекс POLLUBLOCK, който се грижи да възстанови енергията на кожата благодарение на действието си на няколко нива:1. Антиоксидантно действие: предотвратява оксидативния стрес за клетките, възстановява блясъка на кожата и действа като щит срещу замърсяванията. 2. Действие срещу стареене: предотвратява формирането на нови бръчки и помага за намаляването на съществуващите такива. 3.Действие срещу умора: активира „антистрес” протеини, съдържащи се в кожата и стимулира производството на ендорфин. Продуктите от серията са с 80% съставки с естествен произход.
 


 

Ако грижата за кожата е приоритет за вас, доверете се и на останалите серии с марка bioten. Линията за лице bioten MULTICOLLAGEN активира 3 типа естествен колаген за видимо по-гладка, стегната и млада кожа, а bioten HYALURONIC 3D осигурява моментална и дълготрайна хидратация благодарение на иновативната формула с тройна система от хиалуронова киселина. Забавете времето с най-ценните природни съставки от серията bioten SKIN DEFENCE или си подарете дълготрайна хидратация с bioten SKIN MOISTURE. Насладете се на очарователните аромати и ефективни формули за чистота и свежест с продуктите за тяло.
 

Възползвайте се от богатата гама продукти bioten, създадени според последните технологични новости и формули, вдъхновени от силата на природата!