Победи чувствителността на зъбите с продуктите от серията Sensodyne Repair & Protect!
 

Дентиновата свръхчувствителност (или чувствителност на зъбите), е често срещан дентален проблем, който може да се прояви, когато по-меката, вътрешната част на зъба, наречена дентин, се оголи. Когато дентинът е оголен, външен стимул като консумацията на студени, топли, сладки или кисели храни и напитки може да възбуди нервите вътре в зъба и да предизвика внезапна, краткотрайна или продължителна болка. Продуктите от серията Repair & Protect на Sensodyne поправят, заздравяват и предпазват зъбите от болката, причинена от чувствителност.
 


 

Пастите за зъби Sensodyne Repair & Protect и Sensodyne Repair & Protect Whitening могат да възстановят чувствителните зъби, като осигуряват дълготрайна защита от чувствителност и ежедневна защита от кариес при двукратно миене на ден. Тяхната активна съставка NovaMin изгражда репаративен слой върху чувствителните зони на зъбите и ги предпазва от болка. В същото време пастата Sensodyne Repair and Protect Whitening спомага за запазване на естествената белота на вашите зъби.


 

Отдръпването на венците и износването на емайла може да се дължи на прекомерно четкане, което с течение на времето може да доведе до оголване на дентина и чувствителност на зъбите. Изберете четката за зъби Sensodyne Repair & Protect, която защитава зъбите от прекомерното четкане и е специално създадена за хора с чувствителни зъби. Нейните нежни външни влакна имат заострени нишки с мек връх, които спомагат да по-голяма гъвкавост и почистват по-трудните за достигане области. Ергономичната ѝ гумена дръжка пък е удобна за хващане и осигурява лесно четкане на зъбите.

 

Препоръчано от dm:

161 4

Sensodyne Repair & Protect

Паста за чувствителни зъби, 75 мл

Повече информация за продукта

Sensodyne Repair & Protect Whitening

Паста за чувствителни зъби, 75 мл

Повече информация за продукта

Четка за зъби Sensodyne Repair & Protect

Специално създадена за хора с чувствителни зъби

Повече информация за продукта