Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Разчитайте на dm марките!

Преди повече от 20 години в Австрия е въведена първата собствена марка в асортимента на dm. Днес концернът впечатлява хилядите си клиенти с една широка продуктова палитра от 22 собствени марки в категориите - грижа за тялото, козметика, хигиена, здраве, домакинство, грижа за бебето, фотография и домашни любимци.

 

Високо качество,  ниска цена

Всеки месец нашите клиенти се радват на иновациите в развитието на собствената ни продукция. При това dm се ориентира към качеството на водещите марки в съответния сектор, за сметка на по-ниски цени с приблизително 30%. Продуктите с марковия знак на dm са лесно разпознаваеми и се произвеждат според най- модерните технологични стандарти. Не само начинът на производство, но материалите и опаковките подлежат на постоянен контрол. Това гарантира качество на най-високо ниво.

Много добри тестови резултати

Различни независими институти за контрол на качеството като Фондация Warentest или Екологичен тест дават своята положителна оценка, ако съотношението "цена-резултат" е постигнато. Отличията за това клиентите ни могат да намерят отбелязани на самите продукти.

Листче от детелина – знакът за устойчиво развитие

При производството на собствените си марки, dm прави всичко възможно, това да става по начин, който не вреди на околната среда, а именно чрез  внимателен подбор на суровините, опаковки за многократна употреба и кратки маршрути при транспортиране. Тези продукти от собствена марка са разпознаваеми посредством знака за устойчиво развитие на dm – листче от детелина.