Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Спокойствие и добра храна с dmBio

Продуктите на марката dmBio улесняват всички, които държат на здравословното и осъзнато хранене. Продуктите на dmBio са с гарантирано биологично качество, без ненужни добавки и са на достъпна цена. Винаги е по-вкусно с dmBio!

Продуктите на dmBio се отличават с естествен вкус, липсата на ненужни добавки и устойчиво производство. Продуктовата гама е богата и не спира да се увеличава – напитки, чайове, зърнени храни, мюсли, плодови барчета, шоколад и дори бебешка храна.
 

 

dmBio предлага голям избор на вегетариански и вегански продукти, както и голямо разнообразие от специфични продукти за хора с определени хранителни алергии.

dmBio продуктите са от екологично чисти региони, а високото им качество е гарантирано благодарение на редовния контрол. Желанието за устойчиво развитие ръководи производствените процеси и спомага за постоянно високото качество на продуктите. Със своите опитни партньори компанията поддържа дългосрочно сътрудничество. По този начин dm подкрепя биологичното земеделие.

Сертифицирано биологично качество
Продуктите dmBio са обозначени с различни печати:
  

  • Гарант за качество е екологичният етикет на ЕС. Той определя строги критерии за животновъдството и фуражите, както и ограничен брой добавки при производството на продукти.
  • Указанията на екологичната асоциация Naturland са дори още по-строги. Naturland е една от най-важните екологични асоциации, чиято концепция за устойчивост, обхваща цялостно отговорността за хората, животните и околната среда.
  • От пролетта на 2018 г. някои продукти dmBio също са със знак Demeter. Фермите, част от сдружението Demeter, работят според био динамичното земеделие: фермерът държи толкова животни, колкото може да храни със земята си, а техният оборски тор осигурява високо плодородие на почвата, с което произвежда най-добрата храна.