Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

SOS съвети при слънчево изгаряне

Всеки, който е бил на слънце твърде дълго през деня, най-късно до вечерта ще се почувства така: Кожата е зачервена, боли и сърби. Необходима е бърза реакция! Подходящите продукти от dm drogerie markt ефективно подпомагат възстановяването на кожата. Въпреки огромния избор на SOS помощни кремове и лосиони за след слънце, всяко слънчево изгаряне причинява трайно увреждане на кожата. Поради това е необходимо да се нанася нужната UV защита преди и по време на дълъг престой на слънце!


 

Релакс за кожата
Дори ако не сте достигнали до слънчево изгаряне, кожата Ви може да бъде "стресирана от слънцето" и да усетите онова неприятно чувство за опъване. SUNDANCE Гел за след слънце с алое вера 300 мл успокоява и охлажда кожата, изложена на слънце, и я подсигурява с интензивно овлажняване. Гелът осигурява приятно усещане за кожата, както и красив и дълготраен тен. След всяка слънчева баня се нанася равномерно тънък слой върху чиста кожа.


 

24-часова грижа
SUNDANCE Лосион за след слънце, 200 мл дава интензивна 24-часова грижа за изтощена от слънцето кожа. С балансираната си формула с алое вера, провитамин В5 и бизаболол хидратира кожата. Лосионът предпазва кожата след слънчева баня от влиянието на свободните радикали при редовно използване на продукта.


 

Слънчево изгаряне на лицето
Слънчевото изгаряне на лицето не само е нежелано, но е и особено неприятно. Sundance Маска за след слънце успокоява точно в този момент чувствителната кожа на лицето. Активната формула с глицерин, алое вера и провитамин В5 осигурява на кожата трайно овлажняване и подпомага нейната регенерация.
 


 

Незабавна помощ
Ако кожата вече е тревожно зачервена и има болка при докосване, идва на помощ SUNDANCE SOS Лосион за след слънце в опаковка от 200 мл. При добро нанасяне лосионът овлажнява кожата и я охлажда приятно с бадемово масло и екстракт от кактус. Съвет: Съхранявайте After-Sun-Lotion за допълнителен охлаждащ ефект в хладилника!