Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

SUNDANCE слънцезащита за деца

Слънчице за деликатна и чувствителна детска кожа 

Слънцето е чудесно, и всички много го обичаме, но също така си има и своите опасни страни. Точно затова особено деликатната и чувствителна бебешка и детска кожа изисква висока степен на защита от слънце, защото е значително по-тънка от тази на възрастен човек. В допълнение, тяхната UV-самозащита все още не е напълно развита. Периодът на самозащита на кожата при бебетата се развива едва години наред.
 

 

Защитени от слънцето 

Тъй като децата предпочитат да прекарват всяка минута на открито през топлите месеци, правилното излагане на слънце е особено важно. По принцип трябва винаги да се използва слънцезащитен крем с фактор 30 или повече – дори и на сянка, когато е облачно. За да се избегне дълготрайно увреждане на кожата, безопасното излагане на слънчевите лъчи трябва да стане рутина още от детска възраст.

В асортимента на SUNDANCE ще откриете щадяща слънцезащитна козметика за Вашето дете: сред детските продукти може да откриете крем, спрей и стик със слънцезащитен фактор 30, 50, 50+.
За бебешка кожа и чувствителна кожа, както и за склонна към алергии и атопичен дерматит кожа, са подходящи продукти от серията KIDS MED Ultra Sensitive слънцезащитен крем, мляко и спрей с фактор 50+. Всички те са тествани и препоръчани от Германската асоциация за алергии и астма (DAAB). Важно допълнение за тези продукти е, че са без аромати, бои, консерванти и емулгатори.

Безгрижно лятo 

В допълнение към съзнателния избор на подходящо слънцезащитно средство се препоръчва да се избягва интензивната слънчева светлина през обедните часове. При редовно нанасяне на крем времето за самозащита се запазва. Също така е важно да се носят леки дрехи, както и шапка, да се пие много вода и да се предпазват очите със слънчеви очила с UV филтри.
 

Нашите топ предложения за детски слънцезащитни продукти са: 


 

Най-важното за малките палавници накратко:
• Защитете кожата им със слънцезащитни продукти!
• Нека да си почиват от време на време и на сянка!
• Сложете им шапка, когато са на слънце!
• Защитете очите им със слънчеви очила!
• Нека да пият достатъчно вода!