Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Твоят перфектен летен тен!

Аз знам как да постигна невероятен тен за лятото! Може да ти помогнем, необходимо е само да последваш следните съвети:

Кожата ти е твърде бледа за новия летен стил? Това не е проблем – сложи малко пудра, избери свежи цветове за очите, устните и ноктите и само за миг ще постигнеш желания резултат! Когато в мрачните и мъгливи дни слънцето си почива, стилните продукти на s.he stylezone ще се превърнат в задължителен аксесоар за летния сезон.

 


 

Само няколко стъпки и си на лятната сцена!

Първо нанеси сенки в кафявата гама на клепачите и след това с по-светло кафяв цвят постави леки акценти под веждите, както и във вътрешния ъгъл на окото. Най-подходящи за това са невероятните дуо сенки за очи от s.hestylezone, които веднага могат да накарат очите ти да заблестят в нежен летен поглед.

За да постигнеш по-силно и ефектно излъчване, е необходимо да използваш и спирала за очи, например черна спирала за очи от s.hestylezone.

След това с помощта на s.hestylezonesun Пудра ще омагьосаш с летен тъмен тен. Първо акцентирай върху контурите на бузите до линията с косата. Накрая можете да нанесете на челото, носа, както и леко по линията с косата.

Бронзовият тен може да се допълни и с нежни бляскави устни. Гланцът за устни volume-upот s.hestylezone в ненатрапчив и изискан цвят се превръща в перфектния придружител!

Накрая трябва само да обогатиш новия летен вид с подходящ лак за нокти, а защо не и лак nailpolishquickdry от s.hestylezone. 

3,2,1 и сте готови! Със стилните продукти на s.he stylezone можеш да се обзаложиш, че ще блестиш дори повече от слънцето!