Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Перфектно оформени нокти

Съветите на s.he-stylezone експертите ще ти помогнат за перфектно оформени нокти на ръцете и краката. Те ще ти обяснят какво е нужно, за да изглежда лакът идеално, да издържа по-дълго и как бързо и просто може да отстраниш малките грешки при лакирането.

 


 

 

Това става по следния начин:
За красив маникюр първо почисти внимателно повърхността на ноктите от стари остатъци или замърсявания – това допринася и за оптимална издръжливост на самия лак.
 

Преди да започнеш с нанасянето на лака, най-добре да нанесеш предпазваща основа s.he stylezone base coat. Ноктите стават безупречно гладки и са предпазени от оцветявания.
 

А сега за абсолютния ефект на изненада лакирай ноктите на ръцете в един от 64те различни актуални цветове на s.he stylezone nail polish. За по-силен цвят може да нанесеш два пласта лак.
 

Накрая, за допълнителен блясък и грижа постави на ноктите си s.he stylezone top coat. Завършващият пласт лак предпазва вече лакираните нокти от чупене и удължава издръжливостта на цветния лак.
 

Никой не е перфектен – ако все пак се получат малки неравности и драскотини при лакиране, може да използваш коректора s.he stylezone nail polish corrector pen като го нанесеш върху съответното място и избършеш след това. По този начин бързо и лесно грешките при лакирането изчезват, без да е нужно да се разваля лакът на останалите нокти.
 

3, 2, 1 – готово! С актуалните продукти на s.he stylezone може да се състезаваш за най-добре оформени нокти.