Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Tрикове за по-красива кожа с маска за лице

Маската за лице е изпитан метод за сияйна кожа, който действа бързо и подхранва в дълбочина. Собствената марка на dm Balea предлага голямо разнообразие от видове маски за различните типове кожа.
 


 


 

  • Маските-кърпи са особено лесни за употреба. Изработени са от руно, вискоза и козметична хартия и са обогатени с различни подхранващи съставки. Маска-кърпа на Balea Beauty Effect интензивно подхранва кожата с хиалуронова киселина.
  • Подмладяващ ефект се постига най-бързо с Anti-Ageing маска за лице, която изглажда бръчките и прави кожата по-гладка и еластична. Balea Маска за лице против бръчки (2х8 мл.) подхранва кожата с Q10 и стимулира естественото й регенериране.
  • Почистващите маски съдържат вещества, които омекотяват най-горния рогов слой на кожата и премахват мъртвите клетки. Те са идеални за проблемна кожа и акне. Маска за лице Balea Soft & Clear Anti-Pickel почиства кожата със салицилова киселина и цинк. Затоплящият ефект прави почистването още по-интензивно.
  • Подхранващите маски за лице регенерират стресираната и суха кожа за нула време. Balea Маска за лице мляко и мед (2х8мл.) подхранва с масло от макадамия, меко бадемово мляко и акациев мед.
  • „Multi-Masking“ е идеалното решение за комбинирана кожа. Според състоянието на кожата в отделните части на лицето си, можете да нанесете различен вид маска за лице. По този начин сухите участъци получават необходимата им успокояваща влага, докато T-зоната се изчиства от излишния себум.


 

Съвет: През нощта докато ние си почиваме, кожата ни работи на пълни обороти и абсорбира активните съставки много по-добре. Ето защо, вечер е най-подходящото време да си направите маска за лице.