260 1 1

Ново

260 1 1

Приказна кожа

Чувствам се естествено красива!

Зад името alverde Naturkosmetik стои чиста натурална козметика, която не съдържа синтетични ароматни вещества, оцветители и консерванти. Чрез използването на висококачествени природни съставки, минерални пигменти и естествени цветове е постигната оптимална поносимост към кожата. Заради произхода си натуралната козметика е особено подходяща за чувствителна кожа, тъй като предизвиква сравнително по-малко алергии и кожни раздразнения.

alverde
 

Днес изразът „натурална козметика“ е често срещан, но това не винаги е било така. От дълбокото убеждение, че подобна козметика е нужна, още през 1989г. dm се решава да започне производство на линия козметични продукти, които на първо място са съставени от растителни суровини. От тогавашните 14 артикула на alverde Naturkosmetik днес асортиментът значително се е разширил. Някои от продуктите са отличени с най-добри оценки от независимите потребителски организации Öko-Test и Stiftung Warentest в Германия. alverde Naturkosmetik принадлежи към най-продавани сертифицирани марки натурална козметика в Германия.

Съставките на всички продукти от марката alverde Naturkosmetik са с предпочитан произход от контролирано био земеделие. Те не съдържат вещества на основата на минерални масла, както и вещества на синтетична основа. Голяма част от продуктите на alverde Naturkosmetik носи печат „веган“, който гарантира, че в тях няма съдържание на съставки с животински произход. Допълнително при тестването на alverde Naturkosmetik не се провеждат опити с животни.

Чрез dm Вие може да се докоснете до изключителното качество на продуктите на alverde Naturkosmetik. Направете нещо добро за Вашата кожа и за природата.

 
161 4

alverde

Душ-пилинг Кокос, 150 мл + 50 мл

Повече информация за продукта

alverde

Почистващи кърпички за лице с дива роза, 25 бр.

Повече информация за продукта

alverde

Масло за крака с шореа, 200 мл

Повече информация за продукта

аlverde

Пяна за коса Лотос и виолетов ориз, 150 мл

Повече информация за продукта

alverde

Пилинг за лице с кайсия и невен, 75 мл

Повече информация за продукта

alverde

Сух Шампоан Коприва и Маточина 25г

Повече информация за продукта