Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Когато косата ми е непокорна!

Видовете прически са изключително разнообразни и ни позволяват всеки ден да изглеждаме по различен начин. Можем да постигнем перфектно оформената прическа с помощта на различни средства и продукти.

Кой продукт за каква прическа е предназначен?

 

Пяна за коса 

Пяната придава на косата гъвкав вид и така тя изглежда еластична. Използва се върху влажна коса и е изключително подходяща за дълга коса. Има специална пяна, която я предпазва от увреждане, тя се нанася преди употребата на преса или маша. Различните степени на фиксация позволяват индивидуален стил за всеки тип коса – къдрава или тънка.  

Гел за коса 

За разлика от пяната, гелът се вижда ясно върху суха коса. С него могат да се фиксират определени кичури, както и да се структурира  цялата прическа. Това го прави идеален за по-екстравагантен вид, както и за къса коса. Съвсем малко количество е достатъчно за дълготрайна и красива прическа.

Вакса за коса 

Класическия строг вид можете да постигнете с вакса. Тя придава невероятен блясък и успява да фиксира и упоритите коси. Ваксата в голяма степен е съставена от мазнини и след нанасянето й косата се разресва трудно. Затова е необходимо да се измива с шампоан.

Лак и спрей за коса 

Лакът за коса може да се използва самостоятелно или в допълнение към друг продукт. Нанася се накрая и придава свеж блясък на косата. Спреят може да придаде повече обем на тънката коса. Той укрепва косата и затова е идеален при силен вятър или дъжд. Особено подходящ е за необичайни и екстремни прически.