Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА!

През 2017г. Schwarzkopf пуска на пазара Color Expert, първата боя за коса в магазините с Omegaplex® технология против накъсване, която вече направи революция в професионалната грижа в салоните.  Color Expert е дълготрайна грижовна боя за коса, която предпазва вътрешните връзки на косъма по време на боядисване, запечатва и удължава наситеността на цвета и подсилва съхраняването на цвета.
 


 

С Color Expert жените могат да имат всичко - интензивен дълготраен цвят и перфектно покритие на белите коси без компромис по отношение на качеството на косата. Косата, боядисана с Color Expert изглежда толкова добре, благодарение на професионалната 3- степенна система за грижа с Omegaplex®:

Стъпка 1 - Серум против накъсване (№1), който се смесва с боята и предпазва по време на боядисване.

Стъпка 2 -  Запечатващ възстановител (№2) - за дълбоко възстановяване на косъма и запечатване на интензивността на цвета.

Стъпка 3 – Поддържащ възстановител (№3), който се използва след три седмици, за да подсили и запази цвета на косата.


 

РАЗЛИКАТА с новата технология: до 90% по-малко накъсване и по-добро състояние на косата в сравнение с нетретирана коса, лесно разресване и дълбока грижа, която не утежнява косата, изключително дълготрайна интензивност на цвета и до 100 % покритие на белите коси.