Само най-доброто за Вашето съкровище!

Мигът, в който прегърнете за първи път детето си, е незабравим. Той е едва първият от многото предстоящи моменти, изпълнени с любов и нежност. 

Особено важни за развитието на Вашето бебе са първите месеци и години. dm марката babylove предлага всичко, от което детето Ви се нуждае през този така важен период. Когато става дума за храна и козметика или за игри и откриване на света, babylove удовлетворява отговорно и с грижа желанията и нуждите на Вас и Вашето бебе. Внимателно подбраните съставки при всички продукти Ви гарантират качество, на което може да се доверите.


 

Най-добрата храна за Вашето бебе е майчината кърма - тя е незаменим дар от природата! Адаптираното мляко не трябва да се използва като заместител на майчиното мляко през първите шест месеца на кърменето. Преди да преминете към използването му, молим Ви да се консултирате с медицински специалист.

babylove Млеката отговарят на най-високите изисквания за качество и са в съответствие с последните научни знания в областта на храненето при бебето. babylove Кашите са съобразени с нуждите от хранителни вещества за съответната възраст на Вашето бебе. Те са особено лесни смилаеми, засищат и са наистина вкусни. dm Марката babylove предлага и голямо разнообразие от пюрета, включително и лимитирани серии със сезонни вкусове. Обърнете внимание на цвета на капачката, който индикира вида на пюрето.

След като Вашето дете получава допълнителна храна, то се нуждае и от други напитки освен мляко. При babylove имате избор между вкусни сокове, чай от копър и вода. babylove Bio Чай от копър е приятна и утоляваща жаждата напитка, подходяща още от втората седмица на раждането на бебето до неговата четвърта годинка. babylove Водата е подходяща за Вашето бебе от неговото раждане.

 

С любов към бебето

Високо качество с продуктите на babylove!

Първата лъжичка е най-сладка

Първото хранене с babylove бебешки пюрета!