Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Вече у дома.. Как се развива бебето до третия месец?

Кулинарен празник за най-малките!

Ако все още се чудите с каква кулинарна изненада да зарадвате малчуганите вкъщи, научете повече за бебешките пюрета на dm марките babylove и dmBio. Тази информация може да не направи изборът на бебешка храна по-лесен, но със сигурност ще ви помогне да направите информирано решение и ще ви даде възможност, съзнателно да изберете с какви продукти да нахраните детето си.


 

Бебешките пюрета на babylove и dmBio съдържат суровини от екологично земеделие.
Съставките в бебешката храна dmBio произлизат от биодинамично земеделие. Произведените по този начин съставки отговарят на най-високото био качество. За разлика от суровините, които в dmBio пюретата са с 100% биологичен произход от биодинамично производство (единствените изключения понастоящем при dmBio са просото и крушата), съставките в пюретата на babylove са с минимум 95% биологичен произход и се произвеждат съгласно разпоредбите на екологичния регламент на ЕС.
Съставките на dmBio се произвеждат съгласно по-строги разпоредби от тези, които са заложени в екологичния Регламент на ЕС, т.е. са продукт на т.нар. биодинамично земеделие. 

Какво представлява „биодинамично земеделие“?
Този вид стопанства са в пълно съзвучие с природата, т.е. биодинамичното земеделие произвежда култури и животинска продукция, като се съобразява с поддържането на биоразнообразието, хуманната грижа за растенията и животните. Използваните препарати за растителна и друга защита са изцяло извлечени от природата - като например извлеци от коприва, използване на различно съчетаване на култури с цел взаимната им защита срещу вредители, внасяне в системата на определени насекоми за борба срещу вредители, свободно отглеждане на животните, съобразяване на периодите за посев и прибиране на реколтата с лунните цикли и космическите ритми.
Всичко това, освен че гарантира много висока грижа за природата и биоразнообразието, също осигурява продукция с изключителни вкусови качества и висок здравословен ефект.