Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Вече у дома.. Как се развива бебето до третия месец?

Добре дошло на света, малкото ми!

Чакането най-накрая свърши: бебето е у дома! Всичко, за което младите родители трябва да помислят относно отглеждането на тяхното малко съкровище, могат да открият в магазините на dm. Ето как да започнете вълнуващия живот с Вашето бебе!
Бебешката кожа е много по-тънка от кожата на възрастните. Меките и абсорбиращи влажни кърпи на babylove sensitive (80 бр.) внимателно почистват чувствителната бебешка кожа с нежния си лосион, овлажняват и подобряват състоянието на кожата в областта на пелените.
 


 

Денонощно в пелени е едно истинско предизвикателство за кожата на бебето. За да няма раздразнена и зачервена кожа, младите родители най-добре да използват крем против подсичане (150 мл) или бебешка пудра (100 гр.) на babylove. С включените съставки градински чай, цинк и пантенол, кремът против подсичане образува защитен слой против влага и образуването на ранички, и спомага за предотвратяване на възможни възпаления. Бебешката пудра с екстракт от невен и масло от жожоба може да се използва и за чувствителни зони на кожата, като гънки и подмишници.
 


 

Повечето бебета обичат да се къпят - веднага щом пъпът е заздравял, започва забавното къпане в банята. Измиващият гел на babylove (500 мл) почиства нежно бебешката кожа.
Има разностранни мнения относно залъгалките. Ако родителите позволят използването на залъгалка, важно е да се обърне внимание на правилния размер. Силиконовата залъгалка на babylove от 0 до 2 месеца (1 бр.) е специално разработена за новородени. Лекият й малък диск се напасва пропорционално към лицето на бебето. Симетричната всмукателна част подтиква към естественото развитие на челюстта и допринася за доброто развитие на уменията за пиене и смучене.
 


 

Говорейки за пиене: Шишето с широк отвор и анатомичен биберон (280 мл.) може да се използва още от самото раждане. То осигурява плавен поток на питейна вода и предотвратява поглъщането на въздух, като по този начин намалява риска от детски колики. Анатомично оформеният силиконов биберон се адаптира към небцето на детето и дава на езика достатъчно свобода.
 

babylove продукти само в dm
Дали относно хранене, грижи, памперси или аксесоари - babylove удовлетворява специалните нужди на бебета и родители. babylove е марка на dm и следователно може да бъде закупена само в магазините на dm. Както при всички марки на dm, продуктите на babylove се произвеждат основно в Германия. Висококачествените и внимателно тествани суровини, рецепти и съставки гарантират едно и също качество - без значение в коя страна продуктът на babylove е на рафта.