Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000
260 1

babylove

 Био плодовo пюре Ябълка и банан със сухар, 190 гр

Повече информация за продукта

babylove

Бебешко пюре с талиатели, зеленчучи и пилешко месо 220 гр

Повече информация за продукта

babylove

Плодово пюре с ябълка, манго, праскова и овесени ядки 90 гр

Повече информация за продукта

babylove

Био пюре с пуешко месо, зеленчуци и ориз 220 гр

Повече информация за продукта

babylove

Био зеленчуково пюре от ранни моркови, 125 г

Повече информация за продукта

babylove Бебешки пюрета

С любов към бебето

Повече от 9 години популярната марка на dm babylove е в България и в помощ на младите родители и тяхното потомство. Независими потребителски тестове редовно свидетелстват за високото качество на babylove продуктите за бременни и бебе.
 


 

Марката на dm babylove отговаря на взискателните нужди на най-малките ни клиенти, благодарение на висококачествените и внимателно тествани суровини, формули и съставки. Благодарение на непрекъснатото развитие на марката и редовното обновяване и разширяване на асортимента babylove вече включва повече от 200 артикула.

  • Качествена бебешка храна: babylove използва избрани съставки от контролирано биологично-сертифицирано земеделие. Продуктите са разнообразни от овесена каша, плодови и зеленчукови ястия до чайове и сокове.
  • Нежна грижа за тялото: Независимо дали става дума за подхранваща вана, кремове или лосиони - продуктите на babylove не съдържат оцветители или консерванти и не съдържат суровини на базата на минерални масла. Предлагат се и специални продукти за чувствителна, склонна към алергии бебешка кожа.
  • Сигурно и безпроблемно повиване: Размерите на пелените от Midi до XXL имат специална защита против протичане и двойно абсорбиращо ядро. Тънката им форма гарантира свобода на движение за най-малките.
  • Добро за мама: Дори за бременните и родилките, има подходящи продукти на babylove, като например подложки за кърмене.

Тайната зад dm марките 

Поради високото си качество, продуктите от dm марките не само се радват на доверието на младите родители, но също така сa високо оценени от признати независими институти за продуктови тестове. В допълнение марката babylove предлага впечатляващо съотношение цена и качество.