Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000
260 1

babylove

Плодово пюре с ябълка, манго, праскова и овесени ядки 90 гр

Повече информация за продукта

babylove

Био зеленчуково пюре от ранни моркови, 125 г

Повече информация за продукта

babylove

 Био плодовo пюре Ябълка и банан със сухар, 190 гр

Повече информация за продукта

babylove

Био пюре с пуешко месо, зеленчуци и ориз 220 гр

Повече информация за продукта

babylove

Бебешко пюре с талиатели, зеленчучи и пилешко месо 220 гр

Повече информация за продукта

babylove Бебешки пюрета

Първата лъжичка е най-сладка

Всяко нещо е трудно, когато е за първи път. А първата лъжичка бебешко пюре е цяло предизвикателство не само за бебето Ви, но и за Вас като родител. С бебешките пюрета на babylove ще превърнете първите стъпки на детето си в кулинарния свят на възрастните в едно чудесно изживяване, от което то ще иска да опита още и нови различни вкусове.
През първите месеци кърмата е най-добрата храна за едно бебе. Тя не натоварва храносмилателната система и бъбреците, освен това съдържа изключително важни за изграждането на имунната система антитела. В периода между четвъртия и шестия месец е препоръчително към ежедневното меню да се добави бебешко пюре.

Кога е най-подходящият момент за първата лъжичка бебешко пюре? Въпреки, че все още не могат да говорят, бебетата дават ясни сигнали, че кърмата вече не е достатъчна. Поведението им започва да се променя – огладняват по-често, интересуват се от храната на другите и се опитват да си хапнат по малко от всяка играчка, която хванат. Появата на първите зъбки също е знак, че е време за бебешко пюре.
 


 

Фино пасираното babylove Зеленчуково пюре с ранни моркови (125 гр) е идеално за първи опит с бебешко пюре. В началото са достатъчни две до три чаени лъжички, като порциите се увеличават постепенно. Добре е да започнете с пюре от една съставка, за да могат вкусовите рецептори на бебето да свикнат с нея. С напредване на вкусовите изживявания на бебето Ви, можете да разнообразите вкусовата палитра.
 

След известно време добавете към менюто и по-хранителни пюрета, като например babylove Талиатели & зеленчуци (220 гр). Това пюре е идеалното обедно меню, защото е богато на зеленчукови и зърнени съставки. Месната алтернатива е babylove с пуешко месо, зеленчуци и ориз (220 гр) с малки парченца, които ще подтикнат детето ви да започне да се учи да дъвче храната си. За десерт или като лека следобедна закуска можете да опитате babylove Плодово пюре с ябълка, банан и сухар (190гр)  или babylove Плодово пюре с ябълка, манго, праскова и овесени ядки (90 гр).
 

По-вкусно с babylove!
babylove предлага голямо разнообразие на бебешки храни, пюрета и напитки за възраст над 4 месеца. Продуктите на babylove са с гарантирано качество, на което може да се доверите!