Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

Кандидатствайте сега!

Да започнете Вашето бъдеще в dm е съвсем просто!

Проявявате интерес към работа във филиалите на dm или в нашата централа? Тогава се кандидатирайте като изпратите мотивационно писмо, автобиография и актуална снимка на имейл:

job@dm-drogeriemarkt.bg 

Разбира се, ако предпочитате класическия начин на комуникация, можете да изпратите Вашите документи за кандидатстване и по пощата до адреса на централния ни офис:

dm България ЕООД
1574 София
Ул.Никола Тесла Nо.5, BSR 2, ет.6
Тел. 00359 2 421 0257
Mобилен тел. 0882 501 682
Факс 00359 2 421 0261

За кандидатстване за работа във филиалите ни, за Ваше удобство, можете да оставите документите си директно във Вашия любим и/или най-близък dm филиал!

Ако не намирате актуални обяви, които да привлекат вниманието Ви, а имате интерес и желание да кандидатствате за работа при нас, то можете да ни изпратите Вашата свободна кандидатура на посочения от нас имейл. Ние ще съхраним документите Ви и при открила се възможност, която отговаря на Вашия профил и квалификация, ще Ви потърсим.

Молим за Вашето разбиране, че нямаме възможност да отговаряме персонално на всяка една изпратена кандидатура за работа, но Ви обещаваме, че документите Ви ще бъдат прилежно разгледани от съответния ръководител и при интерес от наша страна, ако смятаме, че отговаряте на нашите изисквания и профила, който търсим, то непременно ще се свържем с Вас за уговаряне на интервю!

Благодарим Ви!