Сподели и разпечатай

color #000000
color #000000

dm България раздава 25 шатри на 25 детски градини в кампанията Слънчевите деца.

Вече пета поредна година в рамките на социалната кампания „Слънчевите деца“ мисията на dm България е да предоставя превантивна грижа за защитата на нежната детска кожа от слънчевите лъчи.


 

Тази година чрез кампанията „Слънчевите деца“ ние стартираме национална инициатива, чрез която ще осигурим на 25 детски градини от цялата страна шатри, под които децата да играят защитени на сянка.

В кампанията могат да участват всички държавни или частни детски  градини - целодневни, седмични, оздравителни, специални, полудневни, сезонни и др., намиращи се на територията на градовете:  София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Плевен, Велико Търново, Габрово, Видин, Враца, Добрич, Монтана, Сандански, Ловеч, Благоевград, Разград, Шумен, Силистра, Хасково, Кърджали, Ямбол, Сливен, Пазарджик и Перник. Всяка детска градина, която желае да участва в кампанията „Слънчевите деца 2017” и отговаря на условията, трябва да попълни формуляр за регистрация през интернет-страницата на dm България http://dm-bulgaria.com/sunny-kids/registratsiya/, в периода от 10.04.2017г. до 21.04.2017г. включително. Формулярът за участие може да бъде попълнен от директора на съответната детска градина, от възпитател от съответната детска градина или от родител на дете, посещаващо съответната детска градина. 

На 27.04.2017г. томболен принцип ще бъдат изтеглени печелившите детски градини, които ще получат брандирана шатра. Тегленето на печелившите детски градини ще се извършва по градове. От регистрираните за участие в кампанията детски градини от всеки град ще бъде изтеглена по една печеливша детска градина (общо 25 печеливши детски градини), всяка от които ще получи по една брандирана шатра. Шатрите ще бъдат доставени на място  във всички 25 детски градини в срок до 12.05.2017г. 

Всяка детска градина, участваща в Кампанията е длъжна да спази законовите изисквания за поставяне на шатрата, включително да се снабди със съответните разрешителни за поставяне на съоръжението, ако такива са необходими. 

Пълните правила и условия на кампанията ще откриете тук.