Сподели и разпечатай

color #000000

dm България открива своя 65-и магазин на 15.12.2016г.

София, 13 декември 2016 г. На 15 декември 2016 г. (четвъртък) dm България ще открие своя 65-и магазин в страната и 27-и в град София. Новият магазин на най-голямата верига за търговия с дрогерийни стоки у нас се намира в ж.к. „Свобода“ на ъгъла на улиците „Ген. Никола Жеков“ и „Народни будители“. Той ще посрещне посетителите си с атрактивни коледни предложения и подаръци за първите клиенти.

Специализиран магазин за дрогерийни стоки

С откриването на новия филиал, хората ще имат в квартала си съвсем нов тип магазин за дрогерийни стоки. „Дрогерийни“ са продукти за лична хигиена, козметика, за бебето, за домашните любимци, за почистване на дома, за здравословен начин на живот като био храни, натурална козметика, хранителни добавки и други.

Специализираните магазини на dm присъстват от 8 години в България и хората ги предпочитат за пазаруване на дрогерийни стоки, защото те имат три големи предимства пред аптеките, супермаркетите и малките магазинчета, които също предлагат такива продукти. Първата разлика е разнообразието от над 14 000 стоки, като в това число влизат и около 270 био и натурални продукти, които са най-новия сегмент за компанията. На второ място е удобството за хората, тъй като пазаруването става много бързо. Трето, клиентът може да получи компетентна консултация от обучен дрогерист.

35% отстъпка на над 100 парфюма и специални цени за подаръчни комплекти

Актуалното коледно предложение на dm България е отстъпка от 35% за над 100 парфюма и специални цени за над 100 подаръчни комплекта. Те ще важат до края на месец декември 2016 година и ще могат да се открият и в новия магазин. В магазините на dm е налично и голямо разнообразие от коледна украса за дома, напълно в духа на празничния сезон.

Подаръци за първите клиенти

В деня на откриването dm България ще подари на всеки клиент пазарувал за повече от 20 лева чанта за пазаруване за многократна употреба. Това е част от ангажимента на компанията за опазване на околната среда чрез намаляване на използването на торбички за еднократна употреба.

Томбола за незабравими преживявания

Всички клиенти, пазарували в новия магазин през месец декември 2016 година на стойност над 25 лева ще участват в коледната томбола на dm Българи. Десет късметлии ще имат шанса да спечелят 10 незабравими преживявания. Сред тях са плуване с делфини, полет с парапланер над Сопот или с парашут над морето, преход с коне и пикник в Родопите, рафтинг или гмуркане с акваланг и други. Така всеки може да си подари реализацията на една мечта за празниците.

Дарение за училище „Луи Брайл“

В деня на откриването на новия магазин dm България ще направи дарение на училището за ученици с нарушено зрение „Луи Брайл“, което се намира в квартал „Свобода“. То ще включва над 200 продукта за почистване, лична хигиена, препарати за пране и почистване на под, четки и пасти за зъби и други. Дарението ще може да се използва както за училището, така и за интерната към него.

Във връзка с откриването на 65-ия магазин на dm България, Евелина Великова, ръководител „Продажби, Обучение и Развитие на персонала“ и прокурист на компанията заяви: „Във фокуса на нашата дейност е човекът - като клиент, служител или партньор. Затова и стратегията ни е основана на това да сме възможно най-близко до хората като им предложим възможността да пазаруват в модерни и удобни за тях магазини. Част от тази философия е и непрекъснатото развитие на асортимента ни от качествени продукти на разумни цени, например въвеждането на био продукти, с които всеки може да подобри качеството си на живот. Радостни сме, че клиентите оценяват усилията ни, което се доказва от постоянния ръст на оборота на компанията.“

За dm drogeriemarkt и dm България

dm drogeriemarkt принадлежи към най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Централата на групата се намира в Залцбург, Австрия. Днес dm е представен в 12 страни в Европа.

dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата филиалната мрежа се състои от 64 магазина в 24 града в страната, а служителите на компанията са близо 500. Асортиментът на dm обхваща над 14 000 артикула – изключително голям брой козметични продукти, парфюмерия, стоки за дома, храна за домашни любимци, бебешки продукти и много други. Многообразният асортимент е допълнен и от 23 собствени марки на dm, като най-популярни между тях са: Balea, babylove, alverde, DONTODENT, Denkmit, Profissimo и dmBio.

Целта на dm е да изгражда компания, отговаряща на потребностите на клиента, да е надежден и коректен партньор, да предлага на служителите си възможности за развитие. Затова dm поставя човека в центъра на своята дейност – като клиент, служител или партньор. „Тук съм човек, тук пазарувам“.