По-добър за околната среда без компромиси в резултатите 

От есента на 2016 целият асортимент на Сомат ще бъде без фосфати. За да предложим перфектни резултати на нашите потребители, формулата на Сомат беше напълно променена с премахването на фосфатите и подсилване на силата на лимонената киселина. За брилянтно чисти съдове без усилие.

0% фосфати 

Фосфатите винаги са били ключова съставка в повечето продукти за съдомиялна машина, тъй като те подпомагат цялостния процес на почистване. Въпреки това те са натурална съставка за наторяване и може да доведат до растеж на водорасли и да навлязат в природата, ако не се обработват в срок от почистващите станции. Поради тази причина, марката разработи ново поколение продукти, което е без фосфати, но с 100% ефективност.

  

100% ефективност 

Тъй като фосфатите са били ключова съставка досега, бяха нужни няколко години на задълбочено изследване, за да разработим новият Сомат. Всички формули на таблетки, гел и прах са напълно подобрени за да отговарят на най-високите изисквания, дори без наличието на съставката. Още повече, формулата е подсилена  с мощта на лимонената киселина и сега е по-добра срещу петна от загоряла храна.

Новият Сомат с модерен и завладяващ дизайн 

Всички почистващи препарати на Сомат са не само без наличието на фосфати, но и с нова модерна визия и завладяващ дизайн и с увеличен брой функции на трите варианта (Classic, All in One, Gold). Общ елемент на всички продукти е стъклената чаша на Сомат и цветната фаша в различни цветове: син цвят за Сомат Класик продукти (таблетки, гел и прах), които предоставят  перфектна чистота в комбинация със Сомат Гланц и Сомат Сол.  Таблетките Somat All in One са със завладяваща лилава фаша, а таблетките Somat Gold са със златна – свидетелстваща за златния ни стандарт в миенето на съдове.  Тези две линии таблетки имат включени и функциите на гланц и сол и предоставят безупречни почистващи резултати дори при 40°C. По този начин потребителите може да спестят  енергия, в сравнение с програми с  по-висока температура. Таблетките Сомат Голд имат и други функции като изсушаващ ефект и силен ефект на накисване, които спомагат за отстраняването на упорити наслагвания от храна или загорели остатъци, без предварителна обработка на съдовете.

  

Нов вариант таблетки със свеж аромат 

Заедно с релансирането, Сомат предлага вече и нов вариант със свеж аромат: таблетки Somat All in One с Лимон и Лайм. Освен отлични резултати, новият вариант осигурява приятен и свеж аромат на лимон по време на цикъла на съдомиялната машина.

Вземи своя талон за отстъпка от тук.