Забавления в банята

Повечето малки дечица обичат да се плацикат в топлата вода. На други не им е чак толкова приятно. Тук можеш да получиш няколко съвета как да превърнеш банята и къпането във вълнуващо приключение за твоето дете.

Откриване на нови приключения 

Не винаги е лесно да привлечеш вниманието на едно дете. С брада или с малка шапчица от пяна мама или татко мога да разсмеят всяко дете и да покажат по този начин, че банята крие много радости. С обикновена бъркалка можеш да импровизираш невероятни водни струи, а когато тече вода, детето гледа любопитно. Всичко това събужда неговия интерес и отнема страха му. Ако сложиш гумено пате, малка лодка или някаква друга играчка във ваната, ще привлечеш вниманието на детето. При игрите детското въображение не познава никакви граници – ще станете свидетел на безбройните гмуркания на гуменото пате, както и на плаването с детската лодка.

Вълшебна вода 

Още по-голямо удоволствие носят и куклите – малки принцеси и пирати във ваната, разбира се те могат да се използват при деца над 3 години. Богатият асортимент на dm предлага различни продукти, които създават приключения в банята.

Сигурност преди всичко 

Тъй като във всеки един момент играта може да стане по-динамична, не трябва дори за миг да оставяш малкото дете само в банята.